Gäddfestival 2016

Norra Vi Sportfiskeklubb bjuder in till Gäddfestival !

Datum: Lördagen den 28 maj 2016
Tävlingstid: 09.00-14.00
Samling: 08.40
Start och mål: Fiskestugan

Alla intresserade är välkomna att delta.

Sommenmästare utses under samma villkor (längsta gäddan) av sportfiskeklubbarna i N:a Vi, Asby, Tranås, Sommen, Boxholm och Malexander. Vid slutförd mätning sker telefonkontakt mellan klubbarna och Sommenmästaren utses. Tävlingen genomförs med sponsring av Sommens FVO.

Regler
1 båt är lika med 1 tävlande, oavsett antal personer i båten. Max 2 fiskande redskap/linor/beten per båt vid 1 fiskekort. Max 4 fiskande redskap/linor/beten per båt vid 2 eller fler fiskekort i båten. Spöparavan tillåtet. Tävlingsområdet är hela sjön Sommen.

Startavgift
200 kronor per båt oavsett antal personer i båten.

Det här inlägget postades i Tävling. Bokmärk permalänken.